Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У студентському хабі МДУ молодь творила обереги для воїнів 128 бригади (ФОТО)

Днями у Мукачівському державному університеті студенти згуртувалися, щоб створити обереги для незламних воїнів закарпатської 128 бригади.

У студентському хабі МДУ, за ініціативи аспіранта та експерта НАЗЯВО Віталія Симоняна, студенти 1-2 курсів різних спеціальностей зібралися задля створення патріотичних оберегів – ляльок-мотанок та браслетів, на прохання воїнів-захисників. Долучилися до роботи і педагоги університету.

Лялька-мотанка — українська народна лялька та оберіг. 

Кажуть, під час створення такої української іграшки важлива кожна дрібниця. Адже її творці передають ляльці свій настрій, думки та енергію. Важливо, що ляльку-оберіг створювали відразу цілком, тобто не відволікаючись та перериваючи творчий процес. Здавна вважається, що мотанка може приносити лише добро.​

Окрім ляльок-оберегів плели студенти і патріотичні синьо-жовті браслети.

Під час події було створено понад сотню оберегів, які будуть передані нашим Героям на лінії фронту. Ляльки-мотанки студенти підписали щирими побажаннями для воїнів, а також словами подяки Героям-захисникам.

Більше – у фотогалереї “НАШОЇ СПРАВИ” вгорі цієї публікації.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У Мукачеві відкрили студентський хаб (ВІДЕО, ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці скуповують валюту: офіційний євро значно додав у ціні – відома ситуація на міжбанку, в обмінниках та готівковому ринку

ВАРТО ЗНАТИ: Виїзд з України: правила туристичних безвізових подорожей для українців

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version