Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Закарпатку оголошено у міждержавний розшук: в СБУ повідомили, що вона накоїла (ФОТО)

Уродженку закарпатського Хуста визнано винною у низці кримінальних злочинів. Вирок суду щодо неї вже набув законної сили.

За матеріалами СБУ до 12 років тюрми засуджено колаборантку із Закарпаття, яка у співпраці з рф та окупаційною адміністрацією організувала інформкампанію з виправдовування війни.

Мова йде про уродженку м. Хуст, прокремлівську блогерку Тетяну Поп. Про це повідомляє пресслужба СБУ в Закарпатській області.

«У 2019 році ворожа поплічниця переїхала до Москви, де й розпочала активно просувати у публічному просторі антидержавні проросійські наративи.

Тетяна Поп добровільно вступила до так званого «міжнародного громадського руху», члени якого активно відвідують тимчасово окуповані території та просувають «русскій мір», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на цій «посаді» колаборантка розпочала публічно поширювати кремлівські гасла на підтримку загарбників і виправдання їхніх злочинів. Для цього створила низку інформаційних платформ.

Фігурантку оголошено у міждержавний розшук. Вона переховується від суду на території рф.

“Рішенням Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області зловмисницю визнано винною у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 436-2 та ч. 6 ст. 111-1 Кримінального кодексу України і призначено покарання у вигляді дванадцяти років позбавлення волі.

Вирок набув законної сили”, – повідомляють у СБУ.

Оперативні та слідчі дії проводилися Управлінням Служби безпеки України у Закарпатській області за процесуального керівництва Закарпатська обласна прокуратура.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, На Ужгородщині затримали злочинне подружжя з наркотиками і боєприпасами (ВІДЕО, ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання на Закарпатті поруч кордону: за добу попалися 8 чоловіків, серед них розшукуваний поліцією за кримінальний злочин (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Відомо, кого наразі потребують у ЗСУ – є запит на мобілізацію

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version