Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Завтра на Закарпатті вимикатимуть світло: без електропостачання залишаться споживачі в понад 20 населених пунктах (ГРАФІК)

Планові відключення електроенергії у середу, 12 липня, застосовуватимуть на Хустщині, Виноградівщині, Ужгородщині, Тячівщині та Мукачівщині. Електропостачання майже повсюдно не буде з 09:00 до 17:00 години.

Про планові відключення електроенергії у понад двох десятках населених пунктів на Закарпатті повідомляє ПрАТ”Закарпаттяобленерго”.

Як зазначається, планові перерви – перерви через виконання планових робіт з технічного обслуговування електричних мереж, спрямованих на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів.

До уваги читачів НАШОЇ СПРАВИ публікуємо “Повідомлення про планові перерви в електропостачанні споживачів ПрАТ “Закарпаттяобленерго” на 12.07.2023р.”.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Із 11 липня в дії низка нових “тютюново-нікотинових” заборон: відомі деталі (ІНФОГРАФІКА)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Формальдегід, діоксид азоту і не тільки: в Ужгороді перевищено рівні забруднення атмосферного повітря (ДІАГРАМА)

ВАРТО ЗНАТИ: Експлуатація цих авто буде під забороною: у ВРУ зареєстровано законопроєкт

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version