Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

13 кафедр, подвійні дипломи і не тільки: ВСТУП 2023 – чому саме в Мукачівський державний університет (МДУ)

Мукачівський державний університет

У виші розповіли про переваги, які роблять Мукачівський державний університет привабливим вибором для абітурієнтів, які цікавляться отриманням якісної освіти, мають бажання здобути міжнародний досвід та відчути комфортне студентське життя.

Мукачівський державний університет знаходиться в привабливому туристичному регіоні. Це дозволяє студентам насолоджуватися неперевершеною красою Карпатських гір, мальовничими озерами та багатою культурною спадщиною регіону. Таке навколишнє середовище стимулює навчання та розвиток студентів.

 Закарпаття межує з країнами Європи. Це надає студентам МДУ чудову можливість досліджувати культуру, мови та традиції цих країн. Така географічна близкість дозволяє також розширити горизонти та збагатити професійний розвиток студентів.

 МДУ активно співпрацює з численними закордонними університетами та організаціями. Це створює унікальні можливості для студентів здобути практичний досвід у міжнародному середовищі. Вони можуть брати участь у обмінних програмах, стажуваннях та проектах за кордоном, що сприяє їхньому особистому розвитку та підвищує їх конкурентоспроможність на ринку праці.

 МДУ укладає угоди про подвійні дипломи з різними університетами з Європи та інших країн. Це дозволяє студентам отримати два дипломи – вітчизняний та іноземний. Така можливість розширює перспективи працевлаштування і створює більше можливостей для міжнародної кар’єри.

 Підготовку фахівців здійснюють 13 кафедр. На них працює 159 осіб професорсько-викладацького складу, серед яких 26 докторів наук, та 121 кандидат наук. Відкрито аспірантуру з економіки та педагогіки, психології.

 Науково-педагогічний колектив МДУ активно впроваджує інноваційні методи навчання та використовує сучасні технології. Вони стимулюють студентів до активної участі у дискусіях, проектній діяльності та самостійному пошуку знань. Це допомагає підготувати студентів до викликів сучасного світу та розвинути їх творчість та критичне мислення.

 МДУ забезпечує студентам комфортне проживання в сучасних гуртожитках. Це сприяє створенню сприятливого середовища для навчання та забезпечує зручності, необхідні для студентського життя.

 Університет має широку мережу партнерів і баз практики.

АДРЕСА ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ:

Перший корпус Мукачівського державного університету

89600, м. Мукачево, вул. Ужгородська, 26, к. 109 “А”

Тел. +38 (03131) 2-40-20, моб. +38 (050) 534-27-49

E-mail: info@msu.edu.ua, pk@msu.edu.ua, pk@mail.msu.edu.ua

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У студентському хабі МДУ молодь творила обереги для воїнів 128 бригади (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У заповіднику на Закарпатті незаконно вирубали понад 400 дерев: судитимуть майстра з охорони природи (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Небезпека двох космічних явищ: найближчими днями Землю може накрити 5-бальна магнітна буря

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version