Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Автівки зірвалися у провалля: на Закарпатті обвалився міст, є постраждалі, серед них діти (ФОТО)

На місці обвалу транспортного мосту на трасі Мукачево-Рогатин працюють рятувальники, поліція та інші екстрені служби. Через обвал мосту у Тячівському районі постраждало 5 осіб, в тому числі діти.

24 липня о 19:00 до Служби порятунку надійшла інформація про руйнування автомобільного моста (протяжністю орієнтовно 30 м) між смт Тересва та с. Бедевля Тячівського району. Внаслідок події з мосту впали 2 транспортні засоби: один вантажний та один легковий автомобілі.

За попередньою інформацією 5 осіб травмовано, серед них 2 дітей. Постраждалих госпіталізовано до Тячівської районної лікарні. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Закарпатській області.

Сполучення по автомобільній дорозі національного значення Н-09 “Мукачево-Рогатин-Львів” припинено. На місці працюють рятувальники, поліція та інші екстрені служби. Від ДСНС залучено 4 одиниці техніки та 17 чоловік особового складу.

Як зазначили у Закарпатській ОДА, мостом через річку Тересва рухався вантажний автомобіль з піском, який суттєво перевищив допустимі норми навантаження.

«Одночасно з вантажним авто на переході було також легкове. Воно перекинулося, 3 потерпілих, усі у стані середньої важкості», – коментує перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Водночас у Поліції Закарпатської області повідомляють про об’їзд місця аварії на транспортному мості в селі Бедевля Тячівського району можливий через наступні населені пункти: Крива – Терново – Нересниця – Вільхівці – Бедевля.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Вбивство на Закарпатті: дівчина-підліток виявила мертвою свою маму (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті запровадять адмінсервіс «Я – ветеран»: що відомо?

ВАРТО ЗНАТИ: Повістки зміняться: від 1 серпня в Україні діятимуть нові правила мобілізації 

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version