Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті викрили районного військкома з документами РФ, який використовував підлеглих, щоб звести будинок

На Закарпатті викрито у зловживанні керівництво районного ТЦК.

Земельну ділянку під будівництво начальник одного з підрозділів РТЦК придбав під час воєнного стану, після чого побудував на ній приватну садибу. Оформив майно фігурант на близького родича. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Правоохоронці провели обшуки. На будівельному майданчику поліцейські виявили військовослужбовців, які у службовий час зводили будинок для свого начальника.

Під час обшуків вилучено службову документацію, дорогоцінні метали, гроші. Також у фігуранта вилучена заборонена символіка: георгіївські стрічки, прапор рф, одяг із символікою країни-агресора, а також особисті документи, видані на території рф“, – йдеться у повідомленні.

Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до дванадцяти років. Вживаються заходи із встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Викрито організовану групу шахраїв: привласнили 20 млн грн волонтерів та військовослужбовців (ФОТО, ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрали майна на понад $ 500 тис: затримали учасників злочинної групи, які орудували на Закарпатті (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: В Україні змінили порядок адмінтерустрою, окремих населених пунктів більше не буде – прийнято Закон

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version