Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Герой 128 бригади з Мукачева віддав життя за свободу нашої країни (ФОТО)

У Мукачеві в останню путь провели Героя, полеглого захисника України Віталія Клименка.

Прощання із загиблим захисником відбулося у Мукачівському Кафедральному соборі на честь ікони Почаївської Божої Матері. Віталій Клименко народився 10 квітня 1975 року. Був військовослужбовцем військової частини А4056, за бойові заслуги отримав звання майстра-сержанта, багато років присв’ятив службі у 128 окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, інформує Мукачівська міськрада.

1 серпня 2023 року відважно захищаючи Батьківщину і усіх нас від жорсткого та безжального ворога загинув. Герой віддав своє життя за свободу нашої країни.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним полеглого військовослужбовця Віталія Клименка, схиляємо свої голови у скорботі разом з вами. Герої не вмирають! Вони живуть у наших серцях і пам’яті. Вічна слава полеглому Герою України“.

Редакція НАШОЇ СПРАВИ розділяє біль скорботи й приносить щирі співчуття родині та близьким полеглого Героя! Вічна, світла пам’ять…

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Викрито організовану групу шахраїв: привласнили 20 млн грн волонтерів та військовослужбовців (ФОТО, ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голові ВЛК на Закарпатті, підозрюваному в одержанні хабаря, обрали запобіжний захід (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: На Закарпатті викрили районного військкома з документами РФ, який використовував підлеглих, щоб звести будинок

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version