Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

В Україні запрацювали 50 нових камер автофіксації: відомо, де саме вони розташовані

На автошляхах України відновили роботу 31 камери автофіксації та встановили 19 нових комплексів. Вони запрацювали як у населених пунктах, так і на трасах.

На автошляхах України відновили роботу 31 камери автофіксації та встановили 19 нових комплексів. Вони запрацювали як у населених пунктах, так і на трасах.

Патрульна поліція України посилює контроль за дотриманням швидкісного режиму на дорогах. Відсьогодні запрацювали 50 камер автоматичної фотофіксації. Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

За його словами, поліція відновила роботу 31 комплексу автофіксації, відключеного в лютому 2022 року після початку повномасштабного російського вторгнення. Крім того, встановлено 19 нових камер.

Як і раніше, Патрульна поліція не робить секрету з розташування камер автофіксації — їхні адреси вже опубліковано. Вони розташовані як на вулицях у населених пунктах, так і на трасах.

Де з’явилися нові камери автофіксації в Україні:
м. Бердичів
м. Кривий Ріг
м. Суми
м. Ужгород
м. Чернівці
Вінницька область
Закарпатська область
Тернопільська область
Чернівецька область
Камери автофіксації, які відновили роботу:
м. Вінниця
м. Львів
м. Хмельницький
м. Суми
Житомирська область
Івано-Франківська область
Київська область
Кіровоградська область
Львівська область
Одеська область
Чернігівська область

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Іспит з практики водіння дозволили складати необмежену кількість разів, а теорію можна пройти без автошколи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка стала жертвою хижачки за три метри від берега: в Нью-Йорку акула вперше за 70 років напала на людину (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Зеленський пообіцяв продовжити очищення держінституцій: згадав військкомів і депутатів

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version