Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Підозрюваного у смертельному побитті лікаря мукачівця взяли під варту без права внесення застави (ФОТО)

Дорожній конфлікт в Ужгороді, що завершився смертю: мукачівцю повідомили про підозру та взяли під варту

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури мешканцю Мукачева повідомлено про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті особи (ч. 2 ст. 121 КК України). Напередодні його взяли під варту без права внести заставу. Про це інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Йдеться про подію, що трапилася пізно ввечері 10 серпня по вулиці Баб’яка в Ужгороді. За даними слідства, між потерпілим, який керував автомобілем «Skoda», та водієм «Volkswagen Touareg» стався конфлікт на дорозі. Чоловіки вийшли з транспортних засобів, сутичка між ними переросла у штовханину, в ході якої водієві автомобіля «Skoda» нанесено тілесні ушкодження. Він впав на землю, втратив свідомість і згодом був госпіталізований до лікарні з травмою голови. Натомість інший учасник конфлікту залишив місце події.

17 серпня, від медиків надійшла інформація про смерть потерпілого в одному з медзакладів обласного центру. Того ж дня підозрюваного мукачівця затримали правоохоронці“, – йдеться у повідомленні прокуратури області.

В межах кримінального провадження призначено ряд експертиз та тривають слідчі дії. Розслідування злочину здійснює Ужгородське райуправління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Варто також зазначити, як інформувала “НАША СПРАВА” раніше, Смертельного удару під час конфлікту в Ужгороді завдав син екснардепа Віктор Балога? – соцмережі

Підозрюваний під час судового засідання свою вину не визнав. Його адвокат повідомив, що дружина Віктора Балоги зараз на четвертому тижні вагітності. За словами захисника, це могло бути обставиною, яка пом’якшує покарання, повідомляє Суспільне.

Адвокат підозрюваного повідомив, що рішення будуть оскаржувати.

Натомість адвокат потерпілої сторони — Мухомедьянов Владислав — повідомив Суспільному:

З рішенням суду ми задоволені. Справедливість є, вона настане. Вважаємо, — це цілком законне рішення“.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Конфлікт зі смертельними наслідками в Ужгороді: у поліції повідомили деталі трагічного інциденту за участі мукачівця 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті п’яний молодик до смерті побив пенсіонерку: подробиці від прокуратури та вирок суду

ВАРТО ЗНАТИ: Четверта хвиля мобілізації в Україні передбачає, що на війну підуть усі чоловіки

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ.
Exit mobile version