Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Проти ночі у Хусті сталася смертельна ДТП: «Audi А6» не розминувся з конем – у поліції повідомили деталі (ФОТО 18+)

Трагедія сталася на автодорозі «Мукачево-Рогатин-Львів», де 21-річний водій автомобіля «Audi А6» допустив зіткнення з конем, який раптово вибіг на дорогу. Внаслідок аварії загинув молодий житель Міжгір’я та ще один травмувався. Також загинула тварина.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області, учора, 19 серпня, ввечері до поліції надійшло повідомлення про смертельну ДТП у місті Хуст. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Хустського районного управління поліції, працівники якої встановили попередні обставини аварії. 

Оглянувши детально місце події поліцейські з’ясували, що під час руху автомобільним шляхом «Мукачево-Рогатин-Львів», 21-річний водій автомобіля «Audi А6» допустив зіткнення з конем, який раптово вибіг на дорогу. 

Унаслідок удару водій загинув на місці події. У автівці також перебувало ще троє людей: дружина водія та їх син-немовля, які тілесних ушкоджень не отримали, а також 41-річний односелець потерпілого, якого лікарі госпіталізували з травмами обличчя та очей“, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Тварина померла на місці події. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини слідчі Хустського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого. 

У ході слідства буде проведено експертні дослідження та встановлено всі об’єктивні обставини аварії.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Підозрюваного у смертельному побитті лікаря мукачівця взяли під варту без права внесення застави (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті крали в промислових масштабах: викрито незаконний бізнес на Мукачівщині (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Нардепи ВРУ мають намір декриміналізувати порно: зареєстровано законопроєкт

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ.
Exit mobile version