Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

З’явилося відео смертельного конфлікту з поліцейськими у Дніпрі з бодікамер патрульних (ВІДЕО)

Відео в мережі оприлюднила пресслужба Патрульної поліції України. Також трагічний інцидент прокоментував Міністр МВС Ігор Клименко.

Нагадаємо, як інформувала “НАША СПРАВА” раніше, гучна трагедія сталася напередодні у Дніпрі: поліцейський під час конфлікту застрелив людину (ВІДЕО, ФОТО)

Сьогодні ввечері у Патрульній поліції України оприлюднили відео з місця події, відзняте на бодікамери патрульних поліцейських.

Повага — суб’єктивна позиція однієї людини щодо іншої, визнання гідності особистості, почуття пошани до будь-кого.

Повага є однією з найважливіших вимог моральності, що має на увазі таке ставлення до людей, у якому практично визнається гідність особистості.

Взаємна повага це дуже важливо для співіснування з іншими людьми (батьки, брати та сестри, партнер), і ми повинні чесно практикувати це все життя, щоб мати гармонійне життя в суспільстві.

Повага — це цінність, яку вивчають вдома, під час батьківства та впродовж усього навчального етапу. Характеристиками поваги є уважність, вдячність, визнання, чесність і ввічливість щодо іншої людини.

Взаємна повага є фундаментальною цінністю в сучасному суспільстві, особливо в суспільстві, заснованому на таких суттєвих цінностях, як демократія та свобода: воно передбачає повагу різноманітності ідей, думок, ідеологій, вірувань тощо“, – сказано в дописі до прилюдненого відео.

Кількома годинами пізніше, на сторінці Патрульної поліції України з’явився і коментар Міністра МВС України Ігоря Клименка:

Є ситуації, які потрібно аналізувати виключно на холодну голову. Дати емоціям улягтися.

Смерть — це завжди горе. Але в події у Дніпрі потрібно розібратися об’єктивно. Триває слідство, яке має дати відповіді на основні запитання.

Однак є речі очевидні. Якщо громадяни хочуть жити в правовій державі, вони самі ж мають дотримуватися законодавства, поводитися відповідно до встановлених норм і однозначно — не бити поліцейських. Більш того, навчати законослухняності своїх дітей.

Ця ситуація — серйозний прецедент. Ми живемо у воєнний час. Не завжди стабільний, але наразі контрольований. Контрольований саме завдяки зусиллям правоохоронних органів.

Якщо окремі громадяни житимуть в анархії та вважатимуть себе понад Законом, а поліція не зможе виконувати свої функції, українське суспільство чекають дуже темні часи“, – сказано в повідомленні.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Заколов ножем пацієнта спецінтернату: відомі деталі ранкового вбивства на Ужгородщині (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривавий злочин на Тячівщині: батько наніс рідному сину більше десятка ножових поранень (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: МВС України запроваджує електронні бланки обов’язкового технічного контролю транспортних засобів: кого це стосується?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ
Exit mobile version