Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Готують підозру: жінку, яка перебувала за кермом авто під час інциденту зі смертельним результатом у Дніпрі, судитимуть – ЗМІ

“Схеми” оприлюднили інформацію від своїх джерел, за якою в правоохоронних органах готують підозру жінці, яка перебувала за кермом автомобіля, коли стався інцидент із смертельним результатом.

Нагадуємо, напередодні НАША СПРАВА інформувала про гучну трагедію у Дніпрі: поліцейський під час конфлікту застрелив людину (ВІДЕО, ФОТО)

За даними джерел виданяня “Схеми” в МВС, наразі правоохоронці готують підозру жінці, яка перебувала за кермом автівки у Дніпрі на момент зупинки авто поліцейськими.

Підозра готується за статтею 348 Кримінального кодексу України – посягання на життя працівника правоохоронного органу. Ця стаття передбачає покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Окрім того, вже є результати експертизи крові загиблого, яка встановила, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,4 проміле). 

Нагадаємо, як повідомляла НАША СПРАВА раніше, З’явилося відео смертельного конфлікту з поліцейськими у Дніпрі з бодікамер патрульних (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції розповіли про порятунок 13-річного хлопчика на Рахівщині (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Досудовий та судовий порядок: фахівець роз’яснила, як оскаржити рішення військово-лікарської комісії

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ
Exit mobile version