Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Закарпатець на кордоні зі Словаччиною позбувся культурних цінностей (ФОТО)

Предмети мистецтва вилучили співробітники митниці. Їх художню, історичну або антикварну цінність визначатимуть експерти.

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, вранці напередодні у пункті пропуску «Ужгород» військовослужбовці Чопського загону завадили спробі незаконного переміщення через державний кордон творів мистецтва, які ймовірно становлять історичну чи культурну цінність. Їх у своєму транспортному засобі перевозив 35-річний громадянин України, житель Закарпаття.

Під час огляду мікроавтобуса «Mercedes» української реєстрації, який прямував на в’їзд в Україну, правоохоронці спільно з митниками знайшли у багажному відсіку партію картин різних жанрів: портрети, пейзажі,натюрморти тощо. Вони були обгорнуті у картонну упаковку і знаходилися серед речей пасажирів. Зі слів водія, його попросили перевезти передачу для третьої особи“, – йдеться у повідомленні прикордонників.

Також зазначається, що предмети мистецтва було вилучено встановленим порядком співробітниками митниці. Їх художню, історичну або антикварну цінність визначать експерти.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У поліції розповіли про порятунок 13-річного хлопчика на Рахівщині (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео смертельного конфлікту з поліцейськими у Дніпрі з бодікамер патрульних (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: Досудовий та судовий порядок: фахівець роз’яснила, як оскаржити рішення військово-лікарської комісії

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ
Exit mobile version