Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Двох ужгородців викрито на злочинній діяльності на складах: відомі деталі (ФОТО, ВІДЕО)

Викрито ужгородців, які організували діяльність підпільної нарколабораторії та встигли виготовити 13 кг канабісу – двом особам повідомили про підозру.

За процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури двом місцевим жителям повідомлено про підозру у незаконному виготовленні та зберіганні наркотиків в особливо великих розмірах, вирощуванні конопель та утриманні місць для такої протиправної діяльності (ч. 3 ст. 309, ч. 2 ст. 310, ч. 2 ст. 317 КК України).

Злочинну діяльність, яку чоловіки організували в одному зі складських приміщень обласного центру, правоохоронці припинили ще в травні цього року. У ході слідства встановлено, що ужгородці встановили там спеціальні системи освітлення, клімат-контролю, вентиляції та крапельного поливу, які забезпечували необхідні умови для діяльності підпільної нарколабораторії. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної прокуратури.

Під час обшуку виявили та вилучили більше 1000 рослин коноплі, які згодом планували висушувати та подрібнювати, готуючи до вживання. Крім того, знайшли і 13 кг вже готового «товару», який ділки зберігали у великих ємностях. Проведені у межах кримінального провадження експертизи підтвердили, що вилучені рослини є наркотичними засобами.

Прокурори спільно зі слідчими вже готують клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлюють також інших осіб, які можуть бути причетними до злочину. Досудове розслідування здійснює поліція Ужгородщини за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Кривавий злочин на Тячівщині: батько наніс рідному сину більше десятка ножових поранень (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео смертельного конфлікту з поліцейськими у Дніпрі з бодікамер патрульних (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: МВС України запроваджує електронні бланки обов’язкового технічного контролю транспортних засобів: кого це стосується?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version