Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Мукачеві радилися з антикорупційниками комунальних підприємств (ФОТО)

У Мукачівській міській раді відбулася координаційна нарада з антикорупційнимими уповноваженими комунальних підприємств.

Як інформують у міськраді, нараду влаштували, щоб обговорити антикорупційні заходи та плани уповноважених осіб, які працюють в комунальних підприємствах і закладах сфери освіти, медицини і комунального господарства. Організаторами заходу виступили кваліфіковані фахівці з питань запобігання та виявлення корупції.

“Уповноважені особи, які вже діють в зазначених галузях, активно займаються важливими завданнями, пов’язаними з запобіганням та виявленням корупції. Серед них попередження потенційних конфліктів інтересів. Також моніторинг проведення закупівель та звітування про їх проведення, а також обговорення питань фінансового контролю та добровільного декларування доходів”, – йдеться у повідомленні Мукачівської міськоради.

Водночас зазначено, що ця нарада стала важливим кроком у забезпеченні ефективного впровадження антикорупційних заходів у сфері комунального господарства та інших комунальних секторів.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, “Ганьба!” і галас: скандальна сесія у Мукачеві – мер і депутати проігнорували присутніх у залі активістів (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевиконання доходів: внесено зміни до бюджету Мукачівської міської територіальної громади

ВАРТО ЗНАТИ: НАЗК відкрило доступ до єдиного держреєстру корупціонерів

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ
Exit mobile version