Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Ясінянській, Оноківській, Перечинській та Виноградівській громадах нарахували понад ₴ 84 млн збитків: відповідатимуть фіз- та юрособи (ФОТО)

Загальна сума нарахованих збитків – понад 84 мільйони гривень, з яких у виді претензій та позовів скеровано фізичним та юридичним особам.

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області активізувала свою діяльність. Так протягом серпня екоінспектори провели заходи у Ясінянській, Оноківській, Перечинській, Виноградівській територіальних громадах. Нараховано чималих збитків. Про це інформує пресслужба відомства.

Як зазначається, протягом місяця було складено 133 адміністративні протоколи, сума накладених штрафів склала понад 53 тисячі гривень, з яких 90% вже сплачено.

Загальна сума нарахованих збитків – понад 84 мільйони гривень, з яких у виді претензій та позовів скеровано фізичним та юридичним особам. Сума відшкодованих збитків навколишньому середовищу склала 777 тисяч гривень“, – йдеться у повідомленні екоінспекції.

Також зазначається, що в Держекоінспекції збільшилася кількість звернень та повідомлень, що, кажуть, свідчить про зростання довіри населення до екоінспекції.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Понад 4631 га лісу на папері? – «примарою» ПЗФ на Закарпатті зацікавилося Міністерство та ТСК, задіяно екоінспекцію: шукають «крайніх»? (ВІДЕО, ФОТО, ДОКУМЕНТИ)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті крали в промислових масштабах: викрито незаконний бізнес на Мукачівщині (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Названо найкращі школи Закарпаття: серед лідерів Мукачево, а Ужгородщина пасе задніх (РЕЙТИНГ)

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version