Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Надзвичайна ситуація на Закарпатті: у підземні води потрапили хімікати (ФОТО)

На Закарпатті на території села Калини Тячівського району трапилася надзвичайна ситуація – в підземні води потрапили невідомі хімікати

Держекоіспекція миттєво зреагувала на надзвичайну ситуацію в Дубівській ОТГ.

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства та на численні звернення громадян працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що на території с. Калини Тячівського району трапилася надзвичайна техногенна ситуація: у підземні води (колодязі, свердловини) потрапили домішки невідомих хімічних речовин.

З незрозумілих причин місцева влада чомусь не повідомила Держекоінспекцію про надзвичайну ситуацію у громаді. Наразі екологічні інспектори встановлюють розмір збитків заподіяних державі внаслідок забруднення підземних вод. На одному з суб’єктів господарювання проводилася реконструкція АЗС, що могло стати однією з причин витоку хімічних речовин. Крім того, встановлюються й інші ймовірні причини цієї даної події.

За цим фактом матеріали будуть направлені у прокуратуру для відповідного реагування. Про надзвичайну подію буде повідомлено ТЕБ та НС області для скликання комісії, повідомили в екоінспекції області.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, За мукачівця взялися поліція та СБУ – чоловіку повідомлено про підозру: відомо, що він накоїв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ясінянській, Оноківській, Перечинській та Виноградівській громадах нарахували понад ₴ 84 млн збитків: відповідатимуть фіз- та юрособи (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Названо найкращі школи Закарпаття: серед лідерів Мукачево, а Ужгородщина пасе задніх (РЕЙТИНГ)

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version