Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Із уламками в серці, але живий: мукачівець, який вижив після важкого поранення у Соледарі, розповів свою історію (ВІДЕО)

Його впізнає чи не все Мукачево. Він – музикант, байкер, дартсмен, ведучий і просто насправді чудова людина з добрим серцем та відкритою душею. А з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну мукачівець Василь Чепак став військовослужбовцем.

До Збройних Сил України 48-річний Василь Чепак доєднався з початком повномасштабного вторгнення. Служив у 128-ій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, був старшим групи. Разом з побратимами він обороняв Запоріжжя, Бахмут, Херсон, Соледар.

Саме в Соледарі мукачівець отримав важке поранення. Каже: “працював” танк, вистріляв весь боєкомплект. Свою групу він вивів без втрат, але сам отримав важке поранення.

На щастя він вижив. Однак, три уламки з того обстрілу залишилися в серці у Василя Чепака.

Взимку, під час лікування у столичному Інституті серця МОЗ України, Василя Чепака відвідували і земляки, зокрема, волонтери ГО “Народна рада Мукачівщини” – шеф-редактор “НАШОЇ СПРАВИ” Саша Клімова, а також Євген Ціпф.

Втім, наслідки важкого поранення унеможливили його подальшу службу у війську.

Наразі Василь Чепак перебуває в Мукачеві, звільнившись зі служби він став співробітником тутешнього драматичного театру.

Детальніше про військову службу і про музику, з якою нерозривно пов’язане його життя дивіться у наступному відео Мукачівської міськради.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Люди доброї волі: як закарпатці допомагають ЗСУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила ввезення та обліку гумдопомоги зміняться – Кабмін прийняв постанову: відомі деталі

ВАРТО ЗНАТИ: На Закарпаття повертається спека: прогноз погоди на найближчі дні

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version