Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Підтримаймо своїх: дві дівчини з Виноградова стали фіналістками конкурсу “Міс Україна 2023” (ФОТО)

Дві дівчини із Виноградова вийшли у фінал національного конкурсу «Міс Україна 2023».

Про це йдеться на офіційному сайті конкурсу.

Як зазначається, потрібно обрати трьох переможниць конкурсу: МІС УКРАЇНА, МІС IНТЕРНЕШНЛ, МІС ЗЕМЛЯ.

Серед фіналісток двоє дівчат із Закарпатської області. Обидві конкурсантки з Виноградова.

27-річна Дар’я Міненко.

Мене звати Дар’я Міненко. Я народилася і виросла в Україні. З дитинства я дуже допитлива і не можу довго сидіти на одному місці. Я жила в Іспанії, Франції, Італії та відвідала багато інших країн. Я познайомилася з багатьма людьми з різними культурами та досвідом, який допоміг мені вирости, відкрити свій розум, краще зрозуміти себе та інших, дізнатися, що таке життя, що важливе. І я дізналася, що вищою метою нашого життя є здатність безкорисливо допомагати іншим. Я працюю в індустрії моди та знаю, що краса, яка змушує вас сяяти завжди є внутрішньою. Красива душа та прекрасний розум можуть врятувати світ. Я вважаю, щоб представити себе на «Міс Україна» – дівчина має бути в балансі з собою та природою. Розумна, з манерами та голодна до знань. Добра та сильна, співчутлива та культурно обізнана. На цьому етапі мого життя я досягла того почуття, яке шукала, впевненості в тому ким я є і чого хочу в житті, і я готова взяти участь і виграти цей конкурс, щоб внести шалені зміни у своє життя та життя інших.“, – йдеться на стрінці конкурсу.

20-річна Анастасія Феєр також з Виноградова.

Мене звати Анастасія Феєр. Мені 20 років. Я з міста Виноградів, Закарпатської області. Я – студентка Ужгородського національного університету. Здобуваю дві вищі освіти на факультетах соціальних наук та іноземної філології. Володію англійською та німецькою мовами. Переможниця «Міс Закарпаття 2021». Займаюсь моделінгом, люблю читати книги, подорожувати та вивчати культуру інших народів. Веду активний спосіб життя. Займаюсь аеробікою, великим тенісом, люблю походи в гори“, – йдеться у повідомленні.

Наразі на офіційному сайті Національного конкурсу «Міс Україна» триває онлайн голосування за «Міс Україна 2023». Вперше у ролі журі зможе бути кожен українець, віддавши свій голос за улюбленицю.

Потрібно обрати трьох переможниць конкурсу: МІС УКРАЇНА, МІС IНТЕРНЕШНЛ, МІС ЗЕМЛЯ.

Натиснути жовту кнопку «Проголосувати» та ввести свій номер телефону для отримання смс підтвердження. Ввести код, що надійшов на телефон. Голосування є безкоштовним.

Учасниці фіналу “Міс Україна 2023” із Закарпаття беруть участь під номерами 14 (Дар’я Міненко) та 21 (Анастасія Феєр).

Онлайн голосування триватиме до 21 вересня 2023 року. Тримаємо кулаки за дівчат та бажаємо перемоги!

Проголосувати можна за посиланням: https://missukraine.ua/contestants-2023

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Із уламками в серці, але живий: мукачівець, який вижив після важкого поранення у Соледарі, розповів свою історію (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужний землетрус стався у Марокко: сотні загиблих, масштабні руйнування (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: НАЗК виявило необґрунтовані активи посадовців із Закарпаття: судитимуть голову сільради та сервісного центру МВС 

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version