Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті СБУ виявила та блокувала чергову незаконну схему: відомі подробиці (ФОТО)

СБУ інформує, що чоловік підшуковував потенційних «клієнтів» серед знайомих. Вартість своїх послуг оцінив у 3100 доларів США.

Цього разу протиправний механізм налагодив мешканець Тячівського району.

За інформацією Управління СБУ в Закарпатській області, зловмисник підвозив чоловіків безпосередньо до річки, що проходить на межі державного кордону і допомагав їм її перепливати. Особисті речі ухилянтів обмотував харчовою плівкою задля «безперешкодного» перетину рубежу.

Завдяки злагодженим діям СБУ та правоохоронців, організатора схеми було затримано під час спроби організувати незаконний перетин кордону.

“У межах кримінального провадження фігуранту повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України”, – зазначають у СБУ.

Викриття злочину здійснювалося спільно з офіцерами головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, слідчими ГУ НП в Закарпатській області за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.

Примітка: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, На Закарпатті презентували “Почесних громадян Мукачева” (ФОТО, ВІДЕО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрали 32 тис євро: на Виноградівщині пограбували помешкання (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: 1,32 грн за кВт-годину замість 2,64: як законно платити за електроенергію вдвічі менше?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version