Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Начальник ІТТ на Закарпатті «намутив» бюджетні кошти на харчах для ув’язнених: відомі деталі злочину

Заволодіння бюджетними коштами, виділеними на харчування осіб, які нібито утримувались у ІТТ – підозрюють колишнього співробітника поліції, керівника ізолятора.

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури колишньому начальнику одного з ізоляторів тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області повідомлено про підозру у незаконному і безоплатному обертанні бюджетних коштів на користь третіх осіб, а також службовому підробленні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 28 ч. 1 ст. 366 КК України). Про це йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури області.

Як зазначається, слідством встановлено, що діючий на той час керівник ІТТ розробив механізм незаконного заволодіння державними коштами, виділеними на харчування осіб, яких утримують в ізоляторі.

Він підписав фальсифіковані акти надання послуг, на підставі яких підприємцеві перераховано зайвих 36 тис. грн. При цьому у документації кількість порцій була штучно збільшена та значно перевищувала реальну кількість, необхідну для осіб, які фактично утримувались у ІТТ“, – сказано в повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Шостий слідчий відділ ТУ ДБР за оперативного супроводу Закарпатського управління ДВБ НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У Офісі Генпрокурора розповіли про злочинну схему на Закарпатті – підозрюваних взяли на гарячому (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті СБУ виявила та блокувала чергову незаконну схему: відомі подробиці (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: «Синдром хорошої дівчинки» або що таке віктімблеймінг (ФОТО)

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version