Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті взялися ремонтувати проблемний автошлях (ФОТО)

Стартували ремонтні роботи на одній із проблемних доріг області – автошлях О 070110 Берегово – Кам’янське на Закарпатті.

Дорожники розпочали відновлення автошляху із фрезування старого і зношеного покриття, наступний етап – влаштування фінішного шару асфальтобетону, про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Планується проведення робіт з ліквідації ямковості на найбільш критичних ділянках доріг у межах Берегівської та Великоберезької територіальних громад.Ямковий ремонт окремими картами проводять у Нересницькій громаді на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070602 Колочава – Усть-Чорна – Калини – Бедевля, а також на автошляху О070501 Іршава – Ільниця – Білки – Великий Раковець – Вільхівка у межах Білківської ТГ.Ремонт покриття на автодорозі С 070813 (Перечин – Свалява) у селі Тур’я Бистра на Перечинщині завершують.Близько 1,5 км покриття відновлять у межах капітального ремонту ділянки дороги О 071002 Свалява – Довге – Липча у с. Дусино. Тут заплановані роботи з фрезування старого покриття, проведення регенерації, а далі – влаштування шару покриття асфальтобетону.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, НАЗК виявило необґрунтовані активи посадовців із Закарпаття: судитимуть голову сільради та сервісного центру МВС

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НБУ запроваджує нові правила платежів українців: відомо, за що можуть заблокувати ваш рахунок

ВАРТО ЗНАТИ: ЗСУ продовжать контрнаступ – голова ГУР Кирило Буданов

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version