Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Критична ситуація на Закарпатці: через загрозу життю та здоров’ю краяни звернулися до Президента (ФОТО, ДОКУМЕНТИ)

Мешканці однієї з громад на Рахівщині звернулися до Президента України, Кабміну, Закарпатської ОВА та облради з нагальною проблемою, яка, за їх словами, становить загрозу для життя та здоров’я багатьох людей.

Ясінянська селищна рада спільно з мешканцями села Чорна Тиса звернулася до Президента України, Кабінету Міністрів України, Закарпатської обласної військової адміністрації, Закарпатської обласної ради та народних депутатів України щодо негайного втручання та вирішення проблеми, яка склалась у процесі підготовки до ремонту автомобільної дороги місцевого значення 0 070903 Ясіня- Чорна Тиса.

Про це повідомили на сторінці Ясінянської ТГ у Фейсбуці.

Критична ситуація, яка склалась із автомобільним сполученням загального користування місцевого значення Ясіня-Чорна Тиса для Ясінянської громади є вкрай важлива. Адже, дорога знаходиться в катастрофічному стані та ставить під загрозу людське життя. Це єдина артерія між селом Чорна Тиса та автомобільним шляхом національного значення Н-09 Мукачево- Львів, – йдеться в дописі.

Звернення та підписи мешканців села Чорна Тиса додаються.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Азербайджан ударив по Карабаху: ще один збройний конфлікт у світі – оголошено «антитерористичну операцію»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вища рада правосуддя звільнила суддю апеляційного суду Закарпаття

ВАРТО ЗНАТИ: Яке свято 20 вересня та що не можна робити у цей день

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version