Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У горах на кордоні з ЄС виявили рештки українця, ще 23 мертві тіла було знайдено на Закарпатті (ФОТО)

Тікали за кордон і загинули.

На українсько-румунському кордоні виявили тіло людини. На нього натрапив турист, пробираючись горами, навпроти ділянки відділу прикордонної служби “Шибени”. 

Загиблий – 36-річний житель Запоріжжя. За зовнішніми ознаками – тіло, скоріше навіть – скелет у теплому одязі – пролежало там тривалий час. Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Як зазначається на сайті МВС, з початку повномасштабної війни – це вже 24 зафіксований випадок, коли український чоловік призовного віку загинув на кордоні України з країнами Євросоюзу.

Попередні 23 були виявлені на кордоні з Румунією та Угорщиною на Закарпатті, з них 19 – біля річки Тиса. Зазвичай вони намагалися нелегально потрапити в країни, де немає війни та, за іронією долі, гинули під час такою подорожі.

Подекуди небезпечний маршрут за великі гроші пропонують злочинці, які наживаються на організації незаконного переміщення осіб через кордон. Такі випадки свідчать про те, що незаконний шлях через кордон, досить небезпечний.

Так, 32-річний чоловік намагався незаконно перетнути кордон, однак заблукав. Тож виснажений “мандрівник” зателефонував в ДСНС. Його знайшли рятувальники та прикордонники.

Пам’ятайте – вирушаючи у такі “мандрівки”, слід гарно подумати, чи варто це робити. Надмірна впевненість у власних силах іноді призводить до трагічних наслідків.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Очільник Закарпатської ОВА звернувся до краян з важливим повідомленням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шокуюча схема: митники на Заході України вимагали хабарі за ввезення товарів для ЗСУ (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Кабмін затвердив новації для водіїв і не тільки: прийнято зміни до Постанов МВС – відомі деталі

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version