Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Ужгородщина знову в скорботі: на Донеччині загинув ще один герой із Закарпаття (ФОТО)

Невимовний біль скорбрти, непоправні втрати для всіх нас.... Жорстока війна продовжує сіяти смерть на українській землі та забирати наших мужніх воїнів.

Невимовний біль скорботи, непоправна втрата для всіх нас. На війні з російськими окупантами поклав життя мешканець Ужгородщини, Герой України – Юрій Фучко.

Під час захисту рідної країни знову загинув Герой України – Фучко Юрій Іванович, навідник десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти військової частини А2613.

Про це інформує Середнянська селищна рада.

Захисник України народився 19.04.1982 року в селі Вовкове Закарпатської області. Загинув Герой 14.09.2023 року в н.п. Новомайорське, Донецької області.

Середнянська територіальна громада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя – Фучко Юрія Івановича.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів та усіх, хто знав його, любив та шанував”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, чин похорону відбудеться в понеділок 25.09.2023 року о 13:00 за к.ч.

Приблизно о 11:30- 12:00 прибуде траурний кортеж біля заправки смт. Середнє. Просимо виявити шану та повагу до нашого Героя та гідно провести його в останню земну путь!

Редакція НАШОЇ СПРАВИ розділяє біль скорботи й приносить щирі співчуття родині та близьким полеглого Героя! Вічна, світла пам’ять…

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Траурна звістка знову сколихнула Ужгород: загинув ще один Герой із Закарпаття (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіж на проспекті в Ужгороді: поліцейські розповіли деталі (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: В Україні хочуть закрити частину університетів та коледжів: подробиці та причини від МОН

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version