Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Екозлочини на Закарпатті – збитків 559 млн 166 тис гривень

Штрафи, кримінальні провадження та претензії – на Закарпатті виявили масу порушень у сфері природоохоронного законодавства, суми завданих збитків вражають.

Очільник Державної екологічної інспекції у Закарпатській області Михайло Банк відзвітував за 100 днів на посаді. Про це інформує пресслужба відомства.

За цей, порівняно невеликий період вдалося зробити чимало. Проведені заходи показали проблему з нашим довкіллям: засмічення, незаконна вирубка дерев навіть у природо-заповідному фонді, незаконний видобуток корисних копалин без відповідних дозволів та погоджень. Крім того, було виявлено і масову загибель риби на Мукачівщині, отруєння води невідомою хімічною речовиною на Тячівщині“, – інформують в Держекоінспекції.

Так, повідомляється, що з початку року за різні порушення у сфері навколишнього природного середовища на винуватців складено 541 протокол . Сума штрафів склала 286 тисяч, переважна більшість з яких – 262 тисячі вже відшкодували.

Також зазначено, що діяльність Держекоінспекції щодо активізації виявлення порушень у сфері природоохоронного законодавства буде продовжено і в майбутньому.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, У Ясінянській, Оноківській, Перечинській та Виноградівській громадах нарахували понад ₴ 84 млн збитків: відповідатимуть фіз- та юрособи (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті крали в промислових масштабах: викрито незаконний бізнес на Мукачівщині (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Понад 4631 га лісу на папері? – «примарою» ПЗФ на Закарпатті зацікавилося Міністерство та ТСК, задіяно екоінспекцію: шукають «крайніх»? (ВІДЕО, ФОТО, ДОКУМЕНТИ)

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version