Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Стрілянина на трасі між Ужгородом і Мукачевом: відомі деталі

Поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю для зупинки автомобіля – стрілянина сталася на трасі М-06 Київ — Чоп між Ужгородом та Мукачевом.

Поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю для зупинки автомобіля – стрілянина сталася на трасі М-06 Київ — Чоп між Ужгородом та Мукачевом.

Стрілянина на трасі між Ужгородом і Мукачевом – поліцейські повідомили подробиці інциденту.

Учора, на трасі М-06, між Ужгородом та Мукачевом, патрульні виявили авто Toyota, що перебувало в орієнтуванні. Не зволікаючи, охоронці порядку розпочали переслідування. Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

На сигнали про зупинку водій авто не реагував. Під час блокування автомобіля, втікач пошкодив 3 авто, одне із них службове. Своїми діями керманич наражав на небезпеку не тільки поліцейських, а й інших учасників дорожнього руху.

Відтак, як зазначають у пресслужбі патрульної поліції області, на підставі ст. 46 Закону України “Про Національну поліцію”, охоронці порядку застосували табельну вогнепальну зброю для зупинки автомобіля шляхом його пошкодження. Після чого водій зупинився, патрульні затримали його.

Унаслідок застосування зброї поліцейськими ніхто не постраждав.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну, адже в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) ККУ.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, На Мукачівщині юнак намагався вбити 16-річного хлопця (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільник лікарні в Мукачеві прокоментував вручення йому підозри

ВАРТО ЗНАТИ: Військоблік і не тільки: жінок-медиків чекають новації з 1 жовтня

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version