Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Закарпатка опинилася в реанімації з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку, скуштувавши бузиновий напій (ВІДЕО)

Дівчина опинилася в реанімації, придбавши пляшку напою від місцевого виробника в закладі громадського харчування, з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку.

Дівчина опинилася в реанімації, придбавши пляшку напою від місцевого виробника в закладі громадського харчування, з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку.

Про інцидент дівчина розповіла на своїй сторінці в соцмережі. Також вона опублікувала відео з лікарні та показала бузиновий напій, після вживання якого опинилася у реанімації.

Де саме трапився небезпечний інцидент дівчина з Мукачева не повідомляє. Однак, застерігає усіх про можливі наслідки вживання напою.

Нижче подаємо текст допису Катерини Пухніченко мовою оригіналу:

“Вчора приблизно 0 15:00 ось в такому стані я потрапила до лікарні з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку .

Роблю розголос даній ситуації з метаю застерегти вас та ваших рідних .

Що ж сталось

Прийшовши на обід в один з місцевих закладів (періодично заходжу туди на обід і раніше ніяких подібних ситуацій не було, до закладу претензій немає) я замовила сік із бузини місцевого виробництва (фото в кінці відео). Як звичайна людина, яка неочікує нічого іншого як сік в пляшці, я його відкрила та налила в склянку (для уточнення пляшка була добре закрита так як видала характерний звук).

Я зробила ковток з склянки і не зрозуміла що сталось, як в моменті оніміння та сильна печія. Я підірвалась та побігла до туалету промивати ротову порожнину. Зрозумівши що то може бути я впала в шок почала викликати рвоту, ще гірше ніби знов те саме лиш вже сильніші відчуття. Не дочекавшись швидкої допомоги мене відвезли до лікарні де в дорозі від шоку в мене почались судоми рук.

По приїзду мене направили до реанімаційного відділення для надання допомоги, дякую всім лікарям. І на даний момент буде тривати слідство. Виробники соку певно не хочуть брати на себе відповідальність. Особисто до мене звернень не було я знаю, що вони хочуть уникнути відповідальності але це не мине просто так.

Я думаю ви б не хотіли бути на моєму місці, а тим паче я б не хотіла щоб це була чиясь дитина. На данний момент іде встановлення, яка саме речовина була в пляшці та хто винен в цьому.

Бережіть себе та близьких і не купуйте продукцію даного виробника якщо не хочете мати проблеми із здоров’ям які легко не минуть“, – йдеться у дописі до оприлюдненого відео.

Редакція “НАШОЇ СПРАВИ” може не поділяти думки авторів і не несе  відповідальність за їх матеріали. Оціночні судження таких публікацій не підлягають спростуванню та доведенню їх правдивості. Редакція “НАШОЇ СПРАВИ” не відповідає за публікації та об’яви, які розміщені в соціальних мережах в тому числі під інформаційними матеріалами «НАШОЇ СПРАВИ». Редакція не надає будь-яких консультацій та не вступає в дискусії з читачами.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Патріотичний флешмоб нині відбудеться у Мукачеві: де і коли?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прорив нафтопроводу на Заході України: серед постраждалих діти / ФОТО

ВАРТО ЗНАТИ: Із 1 жовтня в дії нові чималенькі штрафи за порушення ПДР

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version