Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Дівчата-підлітки на Тячівщині зіграли в “футбол” котом / ВІДЕО

“Футбол” котом – відео жорстокого поводження з твариною опублікували в мережі. Дівчата-підлітки познущалися над пухнастиком.

Як видно на опублікованому в мережі відео, дівчата-підлітки умисно копають тварину, як м’яч, ніби граючи в футбол. При цьому демонструючи на камеру веселощі і сміх, після скоєного удару по тварині. Як зазначається, жорстокий інцидент стався на Тячівщині.

Дві малолітні особи з Тячівського району знущаються над тваринами та публікують відео в соц мережі“, – йдеться у повідомленні на одному з закарпатських телеграм-каналів.

Більше дивіться у наступних відео:

Увага! На відео присутні кадри насильства над твариною! Якщо це може вас образити або травмувати вразливу психіку – переконливо радимо утриматися від перегляду!

Редакція “НАШОЇ СПРАВИ” не відповідає за публікації та об’яви, які розміщені в соціальних мережах, в тому числі під інформаційними матеріалами «НАШОЇ СПРАВИ». Редакція може не поділяти думки авторів і не несе  відповідальність за їх матеріали. Також не надає будь-яких консультацій та не вступає в дискусії з читачами.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Жорстоке вбивство на Закарпатті: підліток молотком позбавив життя кошеня (ВІДЕО 18+)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатка опинилася в реанімації з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку, скуштувавши бузиновий напій (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: Якою буде погода на Закарпатті цього тижня – прогноз ЦГМ

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version