Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті судитимуть водія таксі: відомо, що він накоїв

Обвинувачений вже під час повномасштабного вторгнення рф в Україну переїхав на Закарпаття та працював водієм таксі. До протиправної діяльності чоловіка залучив інший громадянин, особу якого встановлюють.

Берегівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Києва за фактом сприяння групі військовозобов’язаних у незаконному переправленні через кордон (ч. 2 ст. 332 КК України). Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Як зазначається, слідством встановлено, що обвинувачений вже під час повномасштабного вторгнення рф в Україну переїхав на Закарпаття та працював водієм таксі. До протиправної діяльності чоловіка залучив інший громадянин, особу якого встановлюють.

До обов’язків фігуранта входило перевезення «ухилянтів» з Ужгорода на територію Берегівського району, поблизу кордону з Угорщиною. На початку вересня цього року він допоміг групі з 7 військовозобов’язаних чоловіків дістатися с. Косонь та надав вказівки, куди рухатися, аби перетнути держрубіж, і як поводитися у разі викриття групи.

Вночі 8 вересня осіб, що намагалися незаконно потрапити на територію ЄС, виявили співробітники Мукачівського прикордонного загону. Згодом правоохоронці розшукали і ділка, який допомагав «ухилянтам». Наразі він під домашнім арештом, а автомобіль «Renault Megane», який чоловік використовував для вчинення злочину, знаходиться на штрафмайданчику поліції.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд у Берегівський районний суд, який вже призначив підготовче засідання.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Через кордон на Закарпатті намагались провезти цінності вартістю 1,2 млн грн / ФОТО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ужгородці організували шахрайську схему на військових / ФОТО

ВАРТО ЗНАТИ: Нововведення на митниці: запроваджують новий порядок

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version