Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Очільнику лікарні в Мукачеві нині оберуть запобіжний захід – відсторонення від посади і домашній арешт

Очільнику лікарні в Мукачеві Євгену Мешко, якому раніше було повідомлено про підозру, сьогодні обиратимуть запобіжний захід.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив сам Євген МЕШКО.

Нагадаємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, очільнику лікарні в Мукачеві повідомлено про підозру: що він накоїв? Пізніше, Євген Мешко прокоментував вручення йому підозри.

Напередодні на сторінці Мешка з’явився допис наступного змісту:

“Пройшло трохи більше тижня від моменту вручення мені підозри щодо закупівлі лазера офтальмологічного, який лікарня, на думку сторони обвинувачення, купили за завищеною ціною.

Підставою так вважати є висновок експерта від приватної контори, про яку згодом повідомлю, як і про дані, які там містяться. Враховуючи факт, що це відбулось у переддень зміни голови обласної ради, депутатом якої я являюсь (те саме відбулось зі мною і при попередній зміні голови ради – тоді суд мене виправдав.

Дії правоохоронців з фотофіксації під час вручення підозри та злиття їх для поширення в ЗМІ разом з даними, які є таємницею слідства і не були відкриті мені, як “фігуранту справи”. (а це є таємницею слідства, яку злили в ЗМІ правоохоронці), спеціальне перекручування фактів щодо нібито неправомірного збагачення (хоча обвинувачують в службовій недбалості) є завчасно спланованою кампанією з дискредитації мене як обласного депутата і керівника лікарні. Дякую всім, хто став на мою сторону та підтримав, для мене це є маркером моєї діяльності, а для замовників «окропом на голову». Ви всі неймовірні, а я вас не підведу. З системою моїх цінностей все гаразд.

Завтра (06 жовтня – ред.) в 11:30 та 13:00 Мукачівський міськрайонний суд обиратиме мені запобіжний захід, про який клопоче місцева прокуратура – відсторонення від посади і домашній арешт.

Сподіваюсь на об’єктивне рішення. Дуже скоро я детально опишу всю цю брудну історію в дрібних деталях. Як максимум, сподіваюсь, що ДБР не залишить поза увагою дії правоохоронців. Як мінімум, сподіваюсь, у них з’являться внутрішні почуття гідності та сорому за виконання замовлень”, – сказано в дописі.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Дівчина чотири доби провела у реанімації після ковтка бузинового напою у кафе на Закарпатті / ВІДЕО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 128 бригада втратила ще одного Героя-захисника

ВАРТО ЗНАТИ: В Україні мають намір значно скоротити термін дії посвідчення водія

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version