Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Щира, болісна, але така потрібна: у Мукачеві презентували поетичну збірку «Моя незламна Україна» /ФОТО/ВІДЕО/

У Науковій бібліотеці Мукачівського державного університету відбулася презентація поетичної збірки «Моя незламна Україна».

Цей творчий доробок включає поезію авторства студентів та викладачів 150 закладів фахової передвищої освіти з різних куточків України, у ній опубліковано вірші близько 450 авторів.

Ініціатором створення цієї поетичної збірки стала Ірина Олександрівна Степанова – методист кабінету соціально-гуманітарної освіти державної установи “Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти” м. Київ. Вона ж і стала модератором на презентації збірки в Науковій бібліотеці Мукачівського державного університету.

За словами Ірини Степанової, поетична збірка “Моя незламна Україна” об’єднала в собі сотні віршів на різну тематику та в різних жанрах. Однак, зважаючи на ситуацію в Україні, значну її частину становить поезія військово-патріотичної тематики. Адже, чимало авторів на собі відчули усі жахи війни, проживаючи в зонах активних бойових дій.

Серед присутніх на презентації у Мукачеві представники тутешнього студентства, дирекція та співробітники бібліотек, а також педагогічного колективу МДУ. До презентації в режимі онлайн також долучилися понад 200 студентів та педагогів з різних куточків України.

Низка авторів, у тому числі й із окупованих територій, мали змогу особисто представити свою творчість та продекламувати власну поезію під час презентації.

Щира, болісна, але така потрібна в наші дні військово-патріотична поезія не залишила байдужим жодного із присутніх.

Друкований примірник видання залишився у Науковій бібліотеці МДУ.

Як зауважила Ірина Степанова, ця збірка буде опублікована в мережі. Відтак, вже невдовзі творчий доробок сотень студентів і викладачів стане доступний широкому загалу в повному обсязі.

Більше фото з події – у фотогалереї на світлинах НАШОЇ СПРАВИ вгорі цієї публікації.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, Очільнику лікарні в Мукачеві нині оберуть запобіжний захід – відсторонення від посади і домашній арешт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина чотири доби провела у реанімації після ковтка бузинового напою у кафе на Закарпатті / ВІДЕО

ВАРТО ЗНАТИ: В Україні мають намір значно скоротити термін дії посвідчення водія

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version