Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Всі школи Мукачева забезпечені генераторами на випадок відключення світла

Для шкіл Мукачева наприкінці 2022 року придбали 35 генераторів за понад 3 мільйони гривень.

Про це повідомляє Суспільне із посиланням на начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міськради Михайло Лабош.

У Мукачеві в 2022 році закупили 35 генераторів для закладів загальної середньої освіти. На закупівлю генераторів з міського бюджету виділили 3 мільйони 153 тисячі 500 грн. Розповів начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міськради Михайло Лабош.

“Усі наші освітні установи, зокрема заклади загальної середньої освіти і частково дошкільної освіти, забезпечені альтернативними джерелами живлення — генераторами. Є генератори, які функціонують у пунктах незламності — це 13 освітніх установ, які надають відповідні послуги. Також усі заклади освіти, де є укриття, також мають генератори. І всі котельні шкіл міста Мукачева обладнані також генераторами, щоб підтримати роботу котельнь у разі відсутності світла”, — розповідає Михайло Лабош.

Михайло Лабош додає, що наразі усі заклади загальної середньої освіти в Мукачеві забезпечені генераторами на випадок відключень електроенергії. Управління освіти також працює над тим, аби закупити генератори у заклади дошкільної освіти.

Exit mobile version