Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

В Іршаві через негоду 15 дерев впали на проїжджі частини. ФОТО

В ніч з 21 на 22 грудня в Іршаві через снігові опади, налипання мокрого снігу, ожеледь та посилення вітру було повалено понад 15 дерев, які заблокували рух на проїжджих частинах доріг. Ще з 30 дерев під тягарем снігу обвалилися гілки, які створили незручності.

Про це повідомили в Іршавській міській раді.

З опівночі здійснювались заходи із розчищення відрізка автодороги між селами Загаття та Завидово.  До 7 години ранку була розблокована від снігових заметів дорога від сіл Загаття до Івашковиці, де покрив снігу досягав близько 35 см.

Техніка продовжує працювати і зараз, продовжуються роботи у напрямку с.Локіть та с.Чорний Потік. Однак через недостатню кількість снігоприбиральної техніки, спершу проводиться розчищення центральних доріг громади, а потім – внутрішніх вулиць населених пунктів. Станом на ранок забезпечено рух громадського та приватного транспорту.

Окрім цього, налипання мокрого снігу на лінії електропередач та кабелі інтернету призвело до відключення у користувачів інтернет мережі та електропостачання. Незручності усуваються бригадами Іршавського РЕМ ПАТ «Закарпаттяобленерго» та інтернет-провайдерами.

Exit mobile version