Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Вулиця Промислова (колишня Івана Крилова-бічна) у Мукачеві

Рішенням сесії Мукачівської міської ради від 28 квітня 2022 р. №786 перейменовано вулицю Крилова Івана-бічна на вулицю Промислова.

Нарешті було прийнято рішення перейменувати три вулиці Крилова (+за каналом і +бічна) на три різні назви.  Ми почали з Промислової, бо єдина згадка про неї – це випадково знайдена вивіска на паркані. За парканом – складські приміщення, що здаються в оренду. По цілій вулиці немає жодного робочого підприємства, а закінчується вона якоюсь паливно-мастильною базою. Охоронець категорично заперечував, що це вулиця Промислова. Величезним плюсом для майбутнього бізнесу у цій вуличці – паралельно їй йде залізнична колія.

P.S. Якщо ви володієте будь-якою суспільно значущою інформацією, старими фотографіями чи іншими матеріалами, які стосуються історії вулиці Промислова (Крилова Івана-бічна та раніше) – будемо вдячні можливості доповнити статтю. Це стосується і цікавих людей, які там колись проживали чи проживають; і подій, що відбувалися на вулиці, і будівель, що можливо колись тут були. Матеріали надсилайте на e-mail: kozanostra.ua@gmail.com

Юрій Кравчук, депутат Мукачівської міської ради

Читайте також: Вулиця Героїв Ірпеня (колишня Мінська) у Мукачеві

Exit mobile version